013-455 87 90 tilburg.pvt@kpnmail.nl

PETANQUE VERENIGING TILBURG
Boulo-dromes  Sportpark
De Kluit  Gershwinstraat 22  5012 AR Tilburg.

Pétanque Vereniging Tilburg is opgericht 22 juni 1983 en daarmee de eerste Tilburgse NJBB aangesloten Pétanque Vereniging van Tilburg. De PV Tilburg heeft momenteel ongeveer 100 leden en is lid van de NJBB (Nederlandse Jeu de Boules Bond) en beschikt inmiddels over zo’n 14.000 aangesloten leden verdeeld over 220 verenigingen door het hele land. Bekijk de clip Jeu de Olympiques, Jeu de Boules (Pétanque) in de toekomst een internationale sport. De eenvoud van Pétanque heeft er voornamelijk voor gezorgd, dat het mondiaal en nationaal verreweg de meest voorkomende spelvariant van het Jeu de Boules is geworden. Pétanque kan individueel worden gespeeld, maar ook in teams van twee spelers (doublettes) of drie spelers (triplettes). De triplettenvorm wordt internationaal als de belangrijkste variant beschouwd.

Mini Mix.

Bent u in onze regio op vakantie en speelt u graag Pétanque dan is er Donderdags minimix vrij inschrijven geen licentie verplicht. Daarnaast wordt  op de vrijdag avond  en de laatste zondag van iedere maand Pétanque gespeeld waarbij u zonder licentie kunt inschrijven.

Personeelsuitje?

Een uitje met de personeelsvereniging? Wilt u de vrijwilligers van uw vereniging belonen voor hun inspanningen? Of gewoon een gezellige activiteit beleven met uw vrienden, familie of buren?  Voor groepen van minimaal 25 personen, verzorgen we graag een Boules Clinic !
Martien Rombouts  Tel 06-22372883

Opgave voor onze toernooien kan via e-mail of per telefoon. E mail: tilburg.pvt@kpnmail.nl  Telefoonnummer 0619159021 Kantine Telefoon 013 455 87 90 zie openingstijden.