De Kluit

Hier de nieuwe lokatie in aanbouw de hal was door de aannemer van Kessel gerealiseerd. Al het andere werk als aanleg van looppaden terras en onderhoud van tuin en aankleding werd met name door de onderhoudsploeg met een aantal vrijwilligers gerealiseerd. Al voor de hal in aanbouw was werd de kantine al bruikbaar gemaakt. Met namen  het toenmalig bestuur en de realisatie commissie hadden daar hun inbreng in. Met name Piet Staps die namens de PVT de leiding had over de bouwbegeleiding van de hal heeft daarin veel werk verzet. Die op dat moment ondanks zijn medische beperkingen een geweldige prestatie heeft neergezet.

De 4e lokatie van de Petanque Vereniging Tilburg werd op 14 november 2004 geopend voor de eigen leden een week later 21 november 2004 werd door het bestuur en realisatie commissie de officiele opening gedaan waar ook de genodigden vertegenwoordigd waren van de  gemeente Tilburg.
 Bedankt PietIn Memoriam 7 augustus 2016
Namens de leden bedankt Piet

De petanque sport wordt op deze huidige locatie gehouden op een binnen accommodatie van 15 speelbanen en een buiten accommodatie 26 speelbanen.