Boulodrome  Sportpark  “De Kluit”  Gershwinstraat 22  5012 AR Tilburg

Telefoon: 013 – 455 87 90    E mail: tilburg.pvt@kpnmail.nl

De Vereniging

Petanque Vereniging Tilburg is opgericht 22 juni 1983 en daarmee de eerste Tilburgse NJBB aangesloten Petanque Vereniging van Tilburg. De PV Tilburg heeft momenteel ongeveer 100 leden en is lid van de NJBB (Nederlandse Jeu de Boules Bond) en beschikt inmiddels over zo’n 18.000 aangesloten leden verdeeld over 220 verenigingen door het hele land. Bekijk de clip Jeu de Olympiques, Jeu de Boules (Petanque) in de toekomst een internationale sport. De eenvoud van Petanque heeft er voornamelijk voor gezorgd, dat het mondiaal en nationaal verreweg de meest voorkomende spelvariant van het Jeu de Boules is geworden. Petanque kan individueel worden gespeeld, maar ook in teams van twee spelers (doublettes) of drie spelers (triplettes). De triplettenvorm wordt internationaal als de belangrijkste variant beschouwd.

Mini mix.

Bent u in onze regio op vakantie en speelt u graag Petanque dan is er Donderdags minimix vrij inschrijven geen licentie verplicht. Daarnaast wordt  op de vrijdag avond  en de laatste zondag van iedere maand Petanque gespeeld waarbij u zonder licentie kunt inschrijven.

Personeelsuitje?

Een uitje met de personeelsvereniging? Wilt u de vrijwilligers van uw vereniging belonen voor hun inspanningen? Of gewoon een gezellige activiteit beleven met uw vrienden, familie of buren?  Voor groepen van minimaal 25 personen, verzorgen we graag een Boules Clinic !
Martien Rombouts  Tel 06-22372883

Opgave voor onze toernooien kan via e-mail of per telefoon. E mail: tilburg.pvt@kpnmail.nl  Telefoonnummer 0619159021 Kantine Telefoon 013 455 87 90 zie openingstijden. Facebook  Volg al het nieuws van de PV Tilburg nu ook via Facebook. Door te klikken op het Facebook-icoontje hieronder komt u op de Facebook pagina van de Petanque Vereniging Tilburg. Door deze pagina “Leuk-te-vinden” kunt u al het laatste nieuws volgen.

Twitter 23 november 2011

Volg via Twitter de wijzigingen op de website van de PV Tilburg.

Door te klikken op het Twitter-icoontje hieronder komt u op de Twitter-pagina van de webmaster (@amtmol) van deze website. Door mij te volgen (follow) op Twitter kunt u voortaan snel zien wanneer en welke wijzigingen op de website zijn aangebracht.